top of page

Καλώς Ήρθατε στο νέο site της ΕΚΑΕ

Updated: Mar 4, 2023

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη λειτουργία της νέας Ιστοσελίδας της Ένωσης Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος.



Μέσα από τη νέα μας ιστοσελίδα μας, στόχος είναι η πιο άμεση επικοινωνία και επαφή τόσο με τα μέλη μας, όσο και με κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να ενημερωθεί για το έργο και τις δράσεις της ΕΚΑΕ, αλλά και των Κέντρων Αποθεραπείας και Αποκατάστασης που της απαρτίζουν.


Παράλληλα με την ιστοσελίδα μας, ενεργοποιούνται πλέον και τα social media της Ένωσης μας, δημιουργώντας έτσι έναν πολύπλευρο δίαυλο επικοινωνίας και εξωστρέφειας, από όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε, αλλά και να μας επικοινωνείτε τα σχόλια σας, τις ανάγκες και τις ιδέες σας.


Ακολουθήστε μας και μείνετε ενημερωμένοι!

Follow us on Facebook

Follow us on LinkedIn


Ποιοι Είμαστε

Η Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης Ελλάδος (ΕΚΑΕ) αποτελεί τον μοναδικό θεσμικό εκπρόσωπο των Κέντρων Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Ελλάδα (ΚΑ-Α). Τα είκοσι πέντε (25) μέλη της ΕΚΑΕ που διαθέτουν πάνω από 2.500 ενεργές κλίνες νοσηλείας και παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας, Ημερήσιας Νοσηλείας και Ημερήσιας Φροντίδας, συνιστούν ένα ευρύ δίκτυο, σύγχρονων και άρτια εξοπλισμένων ΚΑ-Α, με σημαντική συμβολή τόσο στην εθνική, όσο και στις τοπικές οικονομίες.

Βασικός στόχος της ΕΚΑΕ είναι η προαγωγή της Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΦΙΑπ) στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και η διαρκής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.


Τα Κέντρα Αποκατάστασης στην Ελλάδα Καλύπτοντας το συντριπτικό ποσοστό των εθνικών αναγκών σε υπηρεσίες Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, τα ιδιωτικά Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας συνεισφέρουν ουσιαστικά σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Η ισότιμη επανένταξη των πασχόντων στο κοινωνικό σύνολο και στην αγορά εργασίας, η αποσυμφόρηση των Δημόσιων Νοσοκομείων, η αποτροπή δαπανών νοσηλείας στο εξωτερικό και η συντήρηση 5.000 θέσεων εργασίας, αποτελούν μερικά από τα σημαντικότερα οφέλη της λειτουργίας τους.


Σκοπός του Σωματείου:

  • Η προστασία και προαγωγή των επαγγελματικών, επιχειρηματικών και οικονομικών συμφερόντων των μελών της με κάθε νόμιμο και κοινωνικά σκόπιμο μέσο.

  • Η μελέτη και προβολή των θεμάτων που ενδιαφέρουν τις υπηρεσίες Αποκατάστασης, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, σε επιχειρηματικό, κοινωνικό και επιστημονικό επίπεδο.

  • Η προβολή του θεσμού της αποκατάστασης σε επιστημονικό και κοινωνικό επίπεδο



Yorumlar


bottom of page